EPIZODA: 10

SADRžAJ

Cecilia zamoli Estefaniju da organizira prijam kako bi je predstavila ostalima. Estefania sanja da će postati bogata i važna osoba i moli Ceciliju da pozove Juana Miguela kako bi ga osvojila. Juan Miguel moli Rocio da odvede Marichuy da kupi odjeću. Juan Miguel kaže Patriciju da ima problema kod kuće zbog Marichuyine prisutnosti i Cecilia predloži da živi s njima. Candelaria posjeti Marichuy, njih se dvije snažno zagrle i Marichuy kaže Candelariji kako joj nedostaje prijašnji život i prijatelji. Estefania sazna da će Marichuy živjeti u njezinoj kući i ljutito o tome obavijesti Isabelu. Juan Miguel obavijesti Marichuy da će živjeti u kući suca Velardea. Onelia joj se ruga govoreći joj da će tamo morati raditi ono što se od nje traži. Marichuy dolazi u Velardeovu kuću i Cecilia je srdačno prima.

Fotografije

Oprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.