EPIZODA: 9

SADRžAJ

Candelaria plače misleći da je izgubila Marichuy. Estefaniju je oduševio Juan Miguel i zanima je je li bogat i je li oženjen. Marichuy susretne Rocio i kaže joj kako joj jako nedostaje Candelaria. Amador sazna da Marichuy živi u kući Juana Miguela San Romana. Mayita kaže baki Mariani da je upoznala Marichuy te da joj se jako svidjela, no njezina joj baka Onelia ne dopušta da s njome razgovara. Amador i Juan Miguel se prepiru jer Juan Miguel ne dopušta Amadoru da posjeti Marichuy. Adrian ipak odlazi posjetiti Marichuy, a Juan Miguel mu to ne dopusti. Adrian zaprosi Marichuy kako bi je mogao odvesti iz kuće San Roman i moli je da pristane. Juan Miguel prizna Eduardu da se zaljubio u Marichuy. Onelia i Marichuy se prepiru, a Juan Miguel stane na Marichuyinu stranu.

Fotografije

Oprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.