SEZONA: 1

EPIZODA: 2

SADRžAJ

U subsaharskoj Africi nalazimo najveće prostranstvo divljine i posljednje vrste megafaune koje još žive na Zemlji.
Mladunče slona okotilo se na obali rijeke. Tek što je upoznalo svoju obitelj i okolinu, predvodnica krda daje znak za pokret: vrijeme je za selidbu. Privremene oaze u pustinji Kalahari polako presušuju. Ovaj rajski vrt uskoro će se pretvoriti u pustinju.
Tu počinje nevjerojatna odiseja mladunca i njegove obitelji na čelu s njegovom majkom, mladom predvodnicom krda. Čeka ih dalek put. Moraju prevaliti stotine kilometara pustih predjela divljine u subsaharskoj Africi, istim stazama kojima krda slonova putuju već tisućljećima. Ovi impresivni sisavci pamte staze kojima prođu i to znanje prenose s naraštaja na naraštaj.

Fotografije

Noć na Zemlji: AfrikaNoć na Zemlji: AfrikaNoć na Zemlji: AfrikaNoć na Zemlji: AfrikaNoć na Zemlji: AfrikaNoć na Zemlji: AfrikaNoć na Zemlji: AfrikaNoć na Zemlji: AfrikaNoć na Zemlji: AfrikaNoć na Zemlji: AfrikaNoć na Zemlji: AfrikaNoć na Zemlji: AfrikaNoć na Zemlji: Afrika

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.