poster

Kulturni dnevnik

Kulturni dnevnik (2015)

informativni | Srbija

SADRžAJ

Objavljeno je novo izdanje "Imenika klasične starine", profesora Vladete Jankovića, koji je tim povodom gost Kulturnog dnevnika.
U ovom izdanju: Izložba "Osam vekova umetnosti pod okriljem Srpske pravoslavne crkve", premijera predstave "Ko se boji Virdžinije Vulf" u Beogradskom dramskom pozorištu, nastup vokalnog seksteta "Kvin siks na 53. Bemusu", zatvaranje 28. Međunarodne tribine kompozitora, panel diskusija "Sužavanje prostora za kritičko mišljenje i delovanje" u Domu omladine, izložba Perice Donkova u Kući legata, film "Blizanac" u režiji oskarovca Anga Lija, koji stiže u naše bioskope. Vodimo vas u Pariz, u Gran Pale, na izložbu Anrija Tuluz-Lotreka.
Svake večeri, od ponedeljka do petka, na Prvom programu, posle Dnevnika u 23, emituje se Kulturni dnevnik. Emisija je presek najznačajnijih vesti iz umetnosti, kulture, ali i pop kulture, dizajna, novih tehnologija... Novinari, dopisnici, saradnici RTS-a javljaju se svakodnevno sa mesta najvažnijih i najzanimljivijih događaja. Kulturni dnevnik reafirmiše profesiju kritičara. Gosti Kulturnog dnevnika su vodeće ličnosti iz sveta kulture i umetnosti.
Urednik Olivera MiloševićMontažer Nikola ManićRealizacija Sanja Redžić

Fotografije

Kulturni dnevnikKulturni dnevnik

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.