SADRžAJ

Ekipa IN magazina razgovarala je s jednim od najboljih jazz trubača, Arturom Sandovalom koji u srijedu, 9. listopada nastupa u zagrebačkoj dvorani Lisnski. Ovaj dobitnik čak deset glazbenih nagrada Grammy otkrio je kako se unatoč protivljenju obitelji odlučio sam naučiti svirati trubu s deset godina. Priznao je koliko mu znači Predsjednička Medalja slobode koju mu je uručio bivši predsjednik Barack Obama te kako mu je bilo ponovno glazbeno surađivati sa slavnim redateljem Clintom Eastwoodom.
U Gali potkraj Grada Sinja živi posljednja majstorica u izradi opanaka. Nekad obuća koju su svi nosili polako pada u zaborav, no tu je Ljiljana Vojković koja se svim silama trudi očuvati kulturnu baštinu izrade opanaka, tepiha rutaša, zobnica te ukrasnih torbi. Koji je proces izrade obuće koja krasi svaku nošnju te je li uspjela svoje znanje i vještine prenijeti na mlađe generacije, otkrijte u IN magazinu.
U rubrici Kuhanje je IN Sanja Doležal zajedno s Igorom Barberićem priprema zelene pite!

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Fokus (2019)

    image
    Društveni, dnevno-politički i ekonomski događaji ali i najnovija dešavanja u oblasti kulture, medija i sporta koja su važna za Srbiju, region i svet. "Fokus" se...
  • Zapadna strana

    image
    Barbara Ravbar i Gordan Lopac vam donose zanimljivi talk-show na televiziji Zapad.
  • Karte na stol

    image
    Talk show Gorana Flaudera. Emisija s jednim gostom otvara najprovokativnije teme osječke i hrvatske svakodnevice.
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.