SEZONA: 1

EPIZODA: 28

SADRžAJ

Tamara se sprema na intervju s Irenom i stvara lažnu grandioznu sliku o sebi. Irena zapravo preko Tamare pokušava doći do informacija o Karlu.
Karlo govori Juliji da imaju problem s Ivanom koji je sve saznao i želi izlaz iz firme. Luka zna za Ivanove izvanbračne afere i misli da će ucjenom riješiti problem. Karlo zabranjuje Luki da ga ucjenjuje.
Saša je odveo Lolu na najdraže mjesto na imanju i planira tu održati vjenčanje. Saša mašta o njihovoj budućnosti i spomene potencijalnu djecu, što Lolu podsjeti na sina i Rokovu maramicu. Kada Valentina čisteći kupaonu, nehotice baci maramicu, očajna Lola prekopava po smeću pokušavajući ju pronaći, no ne uspijeva. Pronalazi ju Marija i pokušava razgovarati s njom, ali Lola ju odbija i odlazi. Marija je zabrinuta.
Saša odluči reći Mariji da se ženi Anom, ali se neugodno iznenadi kad naiđe na njeno neodobravanje. Iz inata odluči i ostalim Krpanima obznaniti skoro vjenčanje.
Policija se kod Nade raspituje o Loli. Brbljava Nada se izlane da je Lola bila u vezi s Igorom i da je radila kod Marije.
Karlo i Julija su bijesni kad shvate da je Tamara u kuću pozvala novinarku.

Fotografije

Drugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubaviDrugo ime ljubavi

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.