SEZONA: 1

EPIZODA: 1

SADRžAJ

U ovom revolucionarnom dokumentarcu u dva dijela, najnovijom se tehnologijom prikazuju teškoće koje proživljava mladunče slona i njegovo krdo tijekom noćnog putovanja po nepoznatoj savani. Tek okoćeno mladunče slona jedva ima vremena za prilagodbu okolini kad je primorano da zajedno s ostatkom krda krene na težak put dug stotinama kilometara po subsaharskoj Africi. Te veličanstvene životinje već tisućama godina prolaze taj put, ali krdo zbog neumoljive vrućine mora više putovati po noći, a to nam daje priliku da ih prvi put snimimo u prirodnom noćnom okruženju. Hoće li predvodnica uspjeti dovesti krdo i svoje mladunče do vode?

Fotografije

Noć na Zemlji: AfrikaNoć na Zemlji: AfrikaNoć na Zemlji: AfrikaNoć na Zemlji: AfrikaNoć na Zemlji: AfrikaNoć na Zemlji: AfrikaNoć na Zemlji: AfrikaNoć na Zemlji: AfrikaNoć na Zemlji: AfrikaNoć na Zemlji: AfrikaNoć na Zemlji: AfrikaNoć na Zemlji: AfrikaNoć na Zemlji: Afrika

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.