Umetnost buke-Poezija koja se glasno peva

Umetnost buke


SADRžAJ

Da li ste slušali ili ste čitali Peti Smit, Boba Dilana, Leonarda Koena, Toma Vejtsa? Da li ste recitovali, pevali, plesali uz Visockog, Okudžavu?
Fenomen slušanja poezije na stadionima bio je moguć samo u dve suprostavljene kulture dvadesetog veka, komunističkom Sovjetskom Savezu i kapitalističkoj Americi.
Poezija na stadionima, neverovatna kovanica kao i demokratija na ulicama: utopija koja postaje stvarnost - rokenrol se čita. I u svemu tome, koja je uloga Džeka Keruaka, kralja bit generacije?

Fotografije

Umetnost buke-Poezija koja se glasno pevaUmetnost buke-Poezija koja se glasno pevaUmetnost buke-Poezija koja se glasno pevaUmetnost buke-Poezija koja se glasno pevaUmetnost buke-Poezija koja se glasno pevaUmetnost buke-Poezija koja se glasno pevaUmetnost buke-Poezija koja se glasno pevaUmetnost buke-Poezija koja se glasno pevaUmetnost buke-Poezija koja se glasno pevaUmetnost buke-Poezija koja se glasno pevaUmetnost buke-Poezija koja se glasno pevaUmetnost buke-Poezija koja se glasno pevaUmetnost buke-Poezija koja se glasno pevaUmetnost buke-Poezija koja se glasno pevaUmetnost buke-Poezija koja se glasno pevaUmetnost buke-Poezija koja se glasno pevaUmetnost buke-Poezija koja se glasno peva

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.