SEZONA: 1

EPIZODA: 155

SADRžAJ

Lucija Jakelić, svima poznatija kao Lu, mlada je glazbenica dubokog, baršunastog glasa i vrlo zrelog glazbenog izričaja. Uživo je stalno nasmijana, srdačna i ne skriva odličan smisao za humor! Pogledajte koji je ukusan obrok pripremila u ovotjednoj emisiji!
Današnji način života uglavnom podrazumijeva svakodnevno gledanje u ekrane. Zato je sve češći problem s kojim se ljudi javljaju u oftalmološke ordinacije tzv. suho oko. Koji su simptomi suhog oka i kako ga liječiti ekipa Zdravlja na kvadrat pitala je stručnjake.
Već 40 godina na tržištu postoji vrsta prirodne kozmetike na bazi pčelinjih proizvoda - Apivita. Ekipu emisije zanimalo je po čemu se razlikuje od drugih vrsta kozmetike te što znači to da se vodi načelima prirode, znanosti i umjetnosti.
Jeste li znali da postoji oblik terapije koji u svom djelovanju koristi glazbu? Kao svojevrsna pomoć psihoterapiji, u muzikoterapiji koriste se glazbeni elementi kako bi se pomoglo ljudima. Više o ovoj temi saznajte u emisiji.

Fotografije

Zdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadrat

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.