EPIZODA: 4

SADRžAJ

Juan Miguel zamjeri Marichuy što mu je lagala, na što ona kaže kako joj nema pravo govoriti išta o tome jer on dopušta svojoj ženi da viče na njega. On se začudi što ona zna toliko o njegovu životu. Ona ne vjeruje da joj on želi pomoći, a da ne traži ništa zauzvrat. Patricia i Cecilia govore kako je Viviana lijepa i otmjena žena, no istodobno i pomalo sebična i arogantna. Isabela je stara prijateljica Cecilije Velarde i kada ugleda njezinu sliku u novinama, odluči joj uzeti nešto novca u čemu joj pomaže nećakinja Estefania. Juan Miguel i Viviana putuju u Miami. Marichuy odbije odnijeti odjeću u kuću San Romanâ i ispriča Candelariji što se dogodilo s Juanom Miguelom. Candelaria joj kaže kako su on i njegova žena otputovali. Avion u kojem su Juan Miguel i Viviana pao je u more. Rocio, Juan Miguelova sestra, obavijesti Oneliju o nesreći i Marichuy to čuje. Mayita posjećuje tajni vrt u svojoj kući i ondje ugleda svoju baku Marianu. Eduardo obavijesti obitelj da je Juan Miguel među preživjelima, ali da ne zna ništa o Viviani.

Fotografije

Oprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelomOprezno s anđelom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.