SEZONA: 1

EPIZODA: 154

SADRžAJ

Nika Antolos bivša je pjevačica grupe Feminnem, a danas članica popularne grupe Adastra. Najviše voli vrijeme provoditi sa svojom kćerkicom, a jako se dobro snalazi i u kuhinji! Pogledajte što je sve o sebi otkrila u ovotjednoj emisiji te koje je ukusno jelo pripremila!
Debljina je sve veći problem današnjeg modernog čovjeka. Sjedilački način života i nekvalitetna prehrana dovode do toga da sve više ljudi ima problem s prekomjernom tjelesnom težinom. Na pitanje kako ona utječe na naše zdravlje odgovorit će liječnik obiteljske medicine Milan Mazalin.
Već dobro poznata tradicija u našim krajevima je pripremanje zimnice. Ukiseljeno povrće koje čuvamo u staklenkama, ajvar, pekmezi… Sve su to delicije koje pripremamo unaprijed da bismo u njima uživali kada dođu hladni mjeseci.
Jeste li skloniji optimizmu ili pesimizmu? Što zapravo znači optimizam i koliku ulogu igra u našem mentalnom zdravlju? Zašto su optimistične osobe često i zdravije? U ovotjednoj emisiji saznajte odgovore na ova i mnoga druga pitanja.

Fotografije

Zdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadratZdravlje na kvadrat

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.