SADRžAJ

Na nedavno održanom Adria Luxury Summitu u Zagrebu, kao specijalna gošća iz New Yorka stigla je Tanya Golešić, predsjednica Uprave modnog carstva Jimmy Choo. Ova ponosna Hrvatica jedna je od najutjecajnijih ljudi u luksuznoj modnoj industriji, no svaki slobodan trenutak provodi u Lijepoj Našoj, iz koje se odselila još kao dijete. U razgovoru za IN magazin otkrila je u čemu najviše uživa kada dođe u Zagreb, ali i sve detalje u vezi najomiljenijih cipela zvijezda A lige.
Tradicija i umijeće čipkarskog zanata u Lepoglavi pažljivo se njeguju. Njezina ljepota osvojila je svijet, pa je tako dospjela i na UNESCO-vu listu nematerijalne baštine. Na istoj listi su i paška i hvarska čipka. U IN magazinu doznajte po čemu je čipka posebna, što se sve od nje može napraviti te koliku cijenu dosežu komadi na čiju izradu čipkarice utroše i do nekoliko godina.
U rubrici Kuhanje je IN Sanja Doležal priprema ezogelin juhu.

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Čakalica

    image
    Čakalica je emisija o čakavskom dijalektu i kulturi Dalmacije.
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
  • Šampanjac sa Jasminom Anom

    image
  • Phoenix Runde (1997)

    image
    The program provides a forum for the current political debate in Germany.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.