poster

Ovo je Srbija

Ovo je Srbija (2015)

informativni | Srbija

SADRžAJ

Da li Kompanija Simpo izlazi iz krize, ima li dovljno ugovorenih poslov i obučenih radnika izveštava Danijela Manić Stojilković?
Piroćanci i ove godine kreiraju budžet grada, a mi proveravamo šta je urađeno iz dosadašnjih planova.
U Evropskoj nedelji mobilnosti Šapčani mnogobrojnim akcijama upozoravaju na bebednost u saobraćaju i predlažu druge vidove prevoza.
Povodom 100 godina od osnivanja Organizacije rezervnih vojnih starešina zrenjaninska organizacija je pokrenula akciju kod lokalnih pekara da se peče tain - srpski vojnički hleb. U priči Mileta Novakovića - tain - nekad i sad.
Vodimo vas na postavku "Minijatura na zrnu graška" u narodnoj biblioteci u Kragujevcu.
Priče iz Srbije dostupne su na digitalnoj platformi RTS Planeta
Pratite nas na Jutjub kanalu i Fejsbuku
Urednice emisije: Ljiljana Ivanović i Gordana Petrović

Fotografije

Ovo je SrbijaOvo je Srbija

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Na kraju dana

    image
    U samo pet minuta doznajte sve o Zagrebu! Emisija Na kraju dana donosi vam sažete, objektivne i točne informacije o najaktualnijim vijestima koje su obilježile...
  • Vijesti STV

    image
    Najnovije vijesti s područja Slavonije i Baranje, ali i cijele Hrvatske. Prve Vijesti pratite već od 10:10, zatim 11:10,12:10... središnje Vijesti su u 20:10, a...
  • Zajedno

    image
    Donosimo događaja iz kulture i umjetnosti s područja pet regija Hrvatske.
  • Dnevnik3

    image
    Pratite Dnevnik 3, jednu od centralnih, informativnih emisija Radio Televizije Crne Gore i saznajte sve najvažnije vijesti.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.