SEZONA: 1

EPIZODA: 64

SADRžAJ

Ester i Taís otvaraju agenciju za najam buggyja. Goncalo odlazi u Rio de Janeiro. Amaralina zatekne Duquea kako proučava rudarstvo. Guiomar pozove Duquea da izađe. Nicole i Guiomar razgovaraju o Duqueu. Cristal sve ispriča Cassianu. Piloti odlaze u Rio. Guiomar i Duque se nađu na plaži i ispijaju šampanjac u predvečerje. Piloti nađu hotel u kojemu je Cassiano i žele ga zaštititi. U Donatovoj kući svi se spremaju za odlazak na Heliov rođendan. Helio se iznenadi kada ugleda obitelj pred vratima. Laurinha neprestano plače jer joj nedostaje mama. Guiomar zove Ester. Alberto brani Ester da viđa kćer. Cassiano se sastane s dom Rafaelom. Razgovaraju. Goncalo dolazi u njihov hotel. Yvete upozna Heliovu obitelj s uzvanicima. Donato i Bibiana razgovaraju s Heliovim prijateljima. Heliju je neugodno zbog roditelja. Goncalo otme Cristal i uhvati dom Rafaela s Cassianom.

Fotografije

Karipski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijet

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.