SEZONA: 1

EPIZODA: 56

SADRžAJ

Duque se zabrine zbog Amaralinina bijega. Ester daje iskaz policiji. Alberto izaziva Cassiana. Chico je ljubomoran zbog Olivijine naklonosti prema Amaralini. Duque susreće Amaralinu i vodi je u školu. Cassiano ode zapovjedniku kako bi ga obavijestio o tajnom uzletištu koje je našao. Juliano se pretjerano brine o Nataliji. Zapovjednik je oduševljen Tais. Guiomar kaže Ester da će nekako vratiti zgradu Udruzi. Guiomar pozove djecu iz Udruge na kupanje u Dionisiovu bazenu. Amaralina je nezadovoljna jer će ići u isti razred s Marize. Dionisio je ljut kada mu djeca iz Udruge dođu u kuću. Juliano i Natalia se brinu zbog Doraliceine i Miline reakcije na Natalijinu trudnoću. Mila iznenadi Nataliju kada joj kaže da je sretna zbog njezine trudnoće. A Doralice se šokira viješću.

Fotografije

Karipski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijet

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.