SADRžAJ

Kumaré samog sebe predstavlja kao prosvijetljenog gurua s istoka koji na zapadu okuplja svoje sljedbenike. Ali Kumaré nije pravi guru. On je američki filmaš, Vikram Gandhi, koji je samog sebe transformirao u gurua Kumaréa koji se nalazi u središtu društvenog eksperimenta osmišljenog za istraživanje i testiranje jednog od najsvetijih tabua u svijetu.
Skrivajući svoj pravi identitet od svih onih koje upozna, Kumaré privlači široki dijapazon sljedbenika i ostvaruje duboku, spiritualnu povezanost s ljudima. U isto vrijeme, u apsurdnosti života kao potpuno druga osoba, Vikram filmaš prisiljen je suočiti se s teškim pitanjima o svom vlastitom identitetu.
Na vrhuncu svoje popularnosti, on svima pruža najveću lekciju: otkriva samog sebe. Razigran, ali istinski i duboki pogled na vjeru i spiritualnost, ovaj film prelazi granice koje se se mnogi nisu usudili prijeći, a sve kako bi otkrio da iz iluzije dolazi istina.

Fotografije

Kumare
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.