poster

Kulturni dnevnik

Kulturni dnevnik (2015)

informativni | Srbija

SADRžAJ

Gost Kulturnog dnevnika je kompozitorka Ana Krstajić, finalista međunarodnog takmičenja primenjene muzike u Kelnu.
U Kulturnom dnevniku govorimo o prvom srpskom putopisu o Americi - o "Novom svetu" Jelene J. Dimitrijević. Povodom završetka KotorArta, predstavljamo zvezdu festivala, pijanistkinju Judžu Vang koja je održala dva koncerta na Don Brankovim danima muzike. Vodimo vas u beogradsku Galeriju Udruženja likovnih umetnika Srbije na izložbu slika Tanje Rodić, naslovljene "Sa one strane zla i industrijske sreće". U rubrici "Mi u svetu" upoznajemo španska sela koja su umetnici oslikali muralima.
Svake večeri, od ponedeljka do petka, na Prvom programu, posle Dnevnika u 23, emituje se Kulturni dnevnik. Emisija je presek najznačajnijih vesti iz umetnosti, kulture, ali i pop-kulture, dizajna, novih tehnologija... Novinari, dopisnici, saradnici RTS-a javljaju se svakodnevno sa mesta najvažnijih i najzanimljivijih događaja. Kulturni dnevnik reafirmiše profesiju kritičara. Gosti Kulturnog dnevnika su vodeće ličnosti iz sveta kulture i umetnosti.

Fotografije

Kulturni dnevnikKulturni dnevnik

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.