SEZONA: 1

EPIZODA: 48

SADRžAJ

Svi pomažu pri selidbi Udruge k Viridiani. Ester shvati da je zaboravila otići po kćer u školu i brzo odjuri. Natalia i Juliano se pomire. Ester se uznemiri kada sazna da je Alberto odveo Laurinhu. Ester odlazi u tvrtku po kćer i posvađa se s Albertom pred njegovim odvjetnicima. Ciro je sretan jer Mila ne putuje u Sao Paulo s ocem. Helio traži Ester knjigovodstvene knjige Udruge. Djeca iz Udruge su kod Viridiane. Cassiano zaključa kuću i odnese ključeve Albertu. Dugque vodi Amaralinu Oliviji i Chicu. Cura zamoli da stanuje ondje. Alberto dolazi radosno kući. Guiomar ne može vjerovati da se raduje na štetu mnoge nesretne djece. Dionisio kaže da Alberto želi uništiti Ester.

Fotografije

Karipski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijet

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.