SEZONA: 1

EPIZODA: 45

SADRžAJ

Cassiano i Ester slave uspješno otvaranje Karipskog cvijeta. Amaralina moli Duquea novac, a on joj kaže neka ga zaradi. Reinaldo kaže Mili da ne može ponovno osvojiti Nataliju. Natalia i Juliano provedu noć skupa. Alberto pozove Cristal i Amparo na ručak. Amaralina kaže Cristal da joj se Alberto ne sviđa. Cassiano se zabrine kada otkrije da je Cristal otišla ručati s Albertom. Guiomar govori Cristal da Alberto nije Samucin otac, nego Cassiano. Quirino objasni Williamu da Doralice ne može imati još djece. Alberto želi nasamo razgovarati s Cristal, te joj nudi suradnju. Ona se uvrijedi i odbije prijedlog. Reinaldo se predstavi Julianu kako Natalijin muž. Ester je nepovjerljiva prema Cristal kada sazna da je otišla ručati s Albertom. Reinaldo i Natalia se posvade. Mila kaže da ide s njim u Sao Paulo. Quirino želi da mu Samuel obeća da neće otići Dionisiju kako bi se raspravio s njime. Doralice kaže Quirinu da će otići liječniku da nađe rješenje za svoju neplodnost. Carol i Mila se posvađaju zbog roditelja.

Fotografije

Karipski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijet

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.