SEZONA: 1

EPIZODA: 43

SADRžAJ

Cristal nazove Cassiana. Ester je ljubomorna. Dora odlazi Bibiani na razgovor. Bibiana je uvjeri da može posvojiti mnogo djece. Alberto se posvađa s Guiomar. Ciro predloži Mili da ode s njom u Sao Paulo. Ona kaže da ne zna voli li ga, te prekida vezu. Alberto razgovara s odvjetnicom o rastavi. Ciro je tužan. Rodrigo ga prisiljava da izađe iz sobe. Cassiano pita Ester smije li poljubiti Samucu za laku noć. Samuca kaže Cassianu da će ga poučiti kako će biti fantastičan otac. Helio dolazi kući s dvije turistice i ugleda Bibianu. Ona mu kaže da je neiskren. Cassiano priprema otvorenje Karipskoga cvijeta. Dolazi Duque. Ester predlaže Tais da otvore tvrtku. Dionisio optuži Doralice da mu je ukrala slike iz mladosti. Reinaldo dolazi Natalijinoj kući. Njih se dvoje posvađaju u vezi s rastavom. Cristal poljubi Cassiana. Ester to vidi.

Fotografije

Karipski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijet

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.