poster

Fazilet i njezine kćeri

Fazilet Hanim ve Kizlari (2017)

drama | Turska

SEZONA: 1

EPIZODA: 40

SADRžAJ

Dok se obračun između Sinana i Hazan nesmiljeno nastavlja, i Edže i Jasin iznenada se nađu pred Selin zbog sasvim drugog obračuna. Međutim, jedna istina za koju čak ni Selin ne zna da postoji, pokriva sve izrečene laži. Dolazak Edže, koja se želi uteći sestri u Agvu, Jagizu se pretvara u novu kušnju. S druge strane, Fazilet i dalje proganja Jasemin i svim se snagama trudi dokazati svoju nevinost. Međutim, posljednji udarac koji primi od Jasemin bude težak. Dok Fazilet, koja nema izbora nego prihvatiti poraz, dolazi do opasnog račvanja putova, Sinan i Hazan nalaze se na potpuno drugom račvanju.

Fotografije

Fazilet i njezine kćeriFazilet i njezine kćeriFazilet i njezine kćeriFazilet i njezine kćeriFazilet i njezine kćeriFazilet i njezine kćeriFazilet i njezine kćeriFazilet i njezine kćeriFazilet i njezine kćeriFazilet i njezine kćeriFazilet i njezine kćeriFazilet i njezine kćeriFazilet i njezine kćeriFazilet i njezine kćeriFazilet i njezine kćeriFazilet i njezine kćeriFazilet i njezine kćeriFazilet i njezine kćeriFazilet i njezine kćeriFazilet i njezine kćeri

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.