SEZONA: 1

EPIZODA: 39

SADRžAJ

Duque ima problema s ulaskom u Gvatemalu jer mu je putovnica lažna. Piloti odlaze u misiju spašavanja Cassiana. Duque kontaktira s Tais kako bi je umirio. Quirino i Doralice se zabrinu zbog Julianova nestanka. Piloti uspiju doći na posjed dom Rafaela. Ester kaže roditeljima da ne želi Dionisiov novac. Quirino odlazi Natalijinoj kući kako bi našao Juliana. Juliano dolazi kući i kaže što se dogodilo. Natalia dolazi kući i uspije neopazice ući u svoju sobu. Mila misli da je Natalia pobjegla sa Julianom. Mila i Carol se iznenade kada je ugledaju u krevetu. Carol opazi da je mama mokra. Piloti uspiju spasiti Cassiana i bježe s imanja dom Rafaela. Duque uzima Rafaelove dijamante i dijeli ih zatočenicima kao plaću. Isabel nalazi Duqueovo pismo u kojemu piše da se neće vratiti u Brazil. Alberto uzme Samucu i Laurinhu u školi i otputuje, a da nije javio Ester. Ona se zabrine.

Fotografije

Karipski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijet

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.