SEZONA: 1

EPIZODA: 29

SADRžAJ

Na početku ovotjedne emisije Bez kočnica ekipa emisije odlazi se družiti s opasnim dečkima na opasnim motorima. Naime, prije tjedan dana centar Zagreba bio je u znaku Harley Davidsona, pa gledatelji imaju priliku pogledati što je sve ondje bilo vrijedno vidjeti.
U rubrici 'Extreme' gledatelji mogu saznati kako izgleda i što sve može jedan hibrid automobila, motocikla, helikoptera i zrakoplova. Luđe od toga ne može!
Svi uzdišu za kabrioletima, no je li to opravdano? Po zimi je u njima prehladno, ljeti je prevruće, na proljeće i jesen smeta kiša. Zbog svega toga, ekipa emisije Bez kočnica odlučila je provjeriti zašto ljudi uopće vole kabriolete.
Dok je automobil u autoservisu mnogi su u grču zbog straha od prevelikih troškova. Vozači Opela koji idu u ovlaštene servise tih problema nemaju. Koliko bi ih sve moglo stajati saznaju već 12 minuta nakon dolaska u servis. Više donosi ovotjedno izdanje Bez kočnica.
Novinar emisije Bez kočnica provjerio je kako je to voziti otkačeni bagi. Gledatelji mogu saznati zašto bi to iskustvo želio što prije ponoviti.
Dio ovotjedne emisije rezerviran je za jednog Skandinavca. Dakako, radi se o Volvu i njihovom najsvježijom zvijezdom, impresivnim V70 Cross Country.
Propuštene episode emisije Bez kočnica gledajte na NOVA PLUS.

Fotografije

Bez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnica

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.