poster

Kolesarstvo - dirka po Franciji

Tour de France

biciklizam, sportski | Francuska

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img

SADRžAJ

Tour de France je godišnja višednevna biciklistička utrka namijenjena muškarcima, koja se uglavnom održava u Francuskoj. Utrka se sastoji od 21 etape tijekom 23 dana i poklapa se s Danom Bastilje. Najstariji je od tri Grand Toura i općenito se smatra najprestižnijim.

Fotografije

Kolesarstvo - dirka po FrancijiKolesarstvo - dirka po FrancijiKolesarstvo - dirka po FrancijiKolesarstvo - dirka po FrancijiKolesarstvo - dirka po FrancijiKolesarstvo - dirka po FrancijiKolesarstvo - dirka po Franciji

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Biciklizam

    image
    Biciklizam je sportska grana koja obuhvaća različita natjecanja u vožnji biciklom za pojedince i ekipe, na cesti i trkalištu.
  • Cape Epic

    image
    The Absa Cape Epic is a physically grueling and mentally demanding mountain bike multi-stage race set in South Africa's Western Cape region.
  • Across Flanders

    image
    Dwars door Vlaanderen je polu-klasična cestovna biciklistička utrka u Belgiji koja se održava svake godine od 1945. godine. Utrka počinje u Roeselareu i završava...
  • Tour of Flanders

    image
    The Tour of Flanders is the most popular one-day race in Belgium. It is counted among the classics and the five Monuments of cycling.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.