SEZONA: 1

EPIZODA: 2

SADRžAJ

NASA je u velikim problemima nakon tragične nesreće. No nema stajanja i nema posustajanja, SAD mora poslati čovjeka na Mjesec do isteka desetljeća.
Pod pritiskom, NASA se mora kockati s riskantnom misijom. Apollo 8 prvi put šalje ljudsku posadu u Mjesečevu orbitu. Time je utrt put Apollu 11.
Dana 20. srpnja 1969. astronaut Neil Armstrong izašao je iz sletnog modula koji je izradila tvrtka Grumman Aviation u svemirskom odijelu proizvedenom u International Latex Corporationu. Armstrong je stupio nogom na Mjesec i izgovorio: "Ovo je malen korak za čovjeka, a velik skok za čovječanstvo." Te povijesne riječi emitiraju se preko Australije.
Na MIT-u, u Grummanu, ILC-u i australskoj postaji za praćenje u svemiru timovi koji su pomogli Apollu 11 da dođe do mjeseca pucaju od ponosa. Slijetanje na Mjesec uspjeh je bez presedana. Oni su bili istinski revolucionari i stvorili tehnologiju koja je omogućila najveći pothvat u povijesti čovječanstva.
Narator: Stephan James

Fotografije

Pohod na mjesecPohod na mjesecPohod na mjesecPohod na mjesecPohod na mjesecPohod na mjesecPohod na mjesecPohod na mjesecPohod na mjesecPohod na mjesecPohod na mjesecPohod na mjesecPohod na mjesecPohod na mjesecPohod na mjesecPohod na mjesec

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.