SEZONA: 1

EPIZODA: 27

SADRžAJ

U ovotjednoj emisiji Bez kočnica gledatelji imaju priliku upoznati se s novim, prostranim češkim divom koji je ime dobio po ogromnom aljaškom medvjedu - Škoda Kodiaq.
Bez kočnica po asfaltu - ovi junaci doslovno su shvatili ime naše emisije. Ekipa emisije donosi priču o hrabrim vozačima Longboarda.
U rubriku 'Extreme' dolazi nam poseban gost koji je dokazao kako je letjeti moguće i u automobilu, i usput srušio svjetski rekord!
Bez kočnica istražuje zašto se sve više vozača i ljeti vozi sa zimskim gumama, zašto je to loše i opasno i jesu li cjelogodišnje gume bolje rješenje.
Zna li većina vozača bez koje opreme u vozilima se ne može? Ekipa emisije Bez kočnica donosi bitne informacije o obaveznoj opremi za limene ljubimce.
Osim što je jeftina, Dacia može biti i prava šminkerica. Dokaz gledatelji mogu ovoga tjedna potražiti u testu Dustera Urban Explorer.

Fotografije

Bez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnica

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Arhiv B

    image
  • Hallo Deutschland (1997)

    image
    The tabloid magazine presents emotional stories about people in Germany and around the world.
  • Racemax

    image
    RaceMAX Motorsports is a weekly series showcasing the very best in motorsports from Formula 1 and Indy Car, to the worldŐs most prestigious events in...
  • Jutarnji program B1 televizije

    image
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.