SEZONA: 1

EPIZODA: 2

SADRžAJ

Mladi Donald Trump shvatio je da će u životu uspjeti samo ako se bude neprestano borio. Nakon fakulteta vraća se kući kako bi radio u očevu građevinskom poduzeću. No počeo je sanjati o nečemu većem - snovi su to o životu na drugoj obali rijeke, na Manhattanu. Freddy je postao zrakoplovni pilot te je zauvijek ostao očevo teško razočaranje. Sada je nasljednik Donald. S vremenom preuzima obiteljsku tvrtku te kreće u osvajanje Manhattana. Pronašao je čovjeka koji će mu pomoći ostvariti te ambicije - odvjetnika Roya Cohna, osobu kontroverzne prošlosti. Freddy umire slomljen i sam, a Donald zauzima svoje mjesto u krugu njujorških igrača. Tijekom 70-ih Donald Trump i Roy Cohn bore se protiv tužbe o diskriminaciji pri iznajmljivanju stanova te traže nove poslove na Manhattanu. Donald sve snažnije vjeruje u svoju filozofiju: uvijek uzvrati udarac i nikada ne priznaj poraz. Mudro kreće u ostvarivanje prvog velikog projekta koji će svi hvaliti - hotel "Grand Hyatt". Zatim na red dolazi "Trump Tower" početkom 80-ih, koji će Donalda katapultirati u središte pozornosti gdje će i ostati sljedećih 40 godina.

Fotografije

Biografija: Dinastija TrumpBiografija: Dinastija TrumpBiografija: Dinastija TrumpBiografija: Dinastija TrumpBiografija: Dinastija Trump

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.