SEZONA: 1

EPIZODA: 22

SADRžAJ

Ovoga tjedna, ekipa emisije “Bez kočnica” vraća se u daleka vremena kada ulicama nisu vladali Volkswageni, Opeli i Renaulti, već Zastave, Škode i Lade. Gledatelji imaju priliku pogledati što smo nekada vozili i kako su se ti automobil pretvorili u zanimljive oldtimere.
U središtu rubrike “Extreme” ovoga tjedna nalazi se automobil koji neumorno ruši rekorde, Honda Civic Type R.
Ekipa emisije “Bez kočnica” testirala je luksuzni gradskim automobilom za šminkere - obnovljeni DS3, francuski šarmer koji će mnogima slomiti srce.
Vrhunac je turističke sezone, a mnogi će prije uživanja na omiljenoj plaži morati proći pravu kalvariju kako bi uopće stigli na more. Bez kočnica gledateljima donosi savjete kako maksimalno olakšati put na more.
Jeste li se ikada zapitali kako bi mogao izgledati javni prijevoz u budućnosti? U čemu ćemo se voziti za dvadeset godina i hoće li uopće biti potrebni vozači? Dio odgovora daje nam autobus budućnosti!
Ekipa “Bez kočnica” za kraj je ostavila pravu poslasticu. Renault je obnovio Clio, a s njim i vatrenu sportsku verziju R.S. Gledatelji imaju priliku saznati što je sve novo i koliko je automobil zabavniji.
Propuštene episode emisije Bez kočnica gledajte na NOVA PLUS.

Fotografije

Bez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnica

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Treća dob (2009)

    image
    U emisiji se govori o svim umirovljeničkim pitanjima kao što su zdravlje, odnos prema starosti i starenju, život starijih osoba u pojedinim krajevima zemlje i...
  • Kanape

    image
    Oddaja Kanape je namenjena mladim. V njej objavljamo prispevke iz življenja mladih v Prekmurju in pogovore s predstavniki estrade. V rubriki Svet glasbe...
  • Svako dobro (2020)

    image
    Novinar Ahmed Bradarić vodit će nas diljem Bosne i Hercegovine gdje ćemo upoznavati zanimljive, vrijedne i neobične ljude. Neki od njih su svjetski avanturisti,...
  • Trend

    image
    "Trend" je emisija o zabavi, muzici, glamuru, svijetu poznatih, slavnih i popularnih.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.