SEZONA: 1

EPIZODA: 21

SADRžAJ

Cassiano sluti da je Samuca njegov sin. Doralice moli Nataliju da se ne upušta u vezu sa Julianom. Zuleika odlazi Heliju, a on je iskoristi kako bi doznao informacije iz Dionisiove kuće. Cassiano odlazi Samuelu i Lindauri kako bi mu potvrdili da je Samuca njegov sin. Dionisio se brine za Alberta i tvrtku. Alberto kaže Ester da neće dopustiti da mu Cassiano uzme Samucu. Cassiano uvjeri sestru da nije krijumčar dijamantima. Samuel kaže Lindauri da misli da je Dionisio sudjelovao u holokaustu. Lipe kaže ocu da želi biti ribar. Cassiano nalazi lokal za svoj bar. Alberto kaže Heliju da proda rudnik. Duque i Cassiano pregovaraju o baru koji će se zvati Karipski cvijet. Alberto zamoli Yvete da istraži Duquea. Natalia poziva Juliana da joj bude pomoćnik. Juliano vodi Nataliju i njezine kćeri na pučinu i ne može prikriti svoj interes za Nataliju. Cassiano odlazi k Ester u nevladinu udrugu. Yvete u svojoj istrazi ne nalazi ništa o Duqueu. Juliano poljubi Nataliju.

Fotografije

Karipski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijet

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • In all Friendliness (1998)

    image
    This show is focused on a fictional clinic in Leipzig called 'Sachsenklinik' as well as its staff and patients.
  • Jutro će promijeniti sve (2018)

    image
    Glavni likovi su mladi ljudi, koji su prešli tridesetu, završili sa školovanjem, nisu oformili porodicu, nemaju stalne poslove i još uvek tragaju za sobom i...
  • Rosamund Pilčer (1993)

    image
    A series of television movies based on the works of Rosamunde Pilcher, a popular British writer of romance novels and short stories.
  • Utta Danella (2000)

    image
    Herz, Schmerz und Schmalz: Die Reihe mit TV-Verfilmungen der deutschen Bestseller-Autorin Utta Danella bieten Romantik, Dramatik und immer ein Happy End.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.