SEZONA: 1

EPIZODA: 14

SADRžAJ

Duque dobije tešku upalu koja usporava njegov i Cassianov bijeg. Bibiana i Juliano odlaze u Natal po Donata koji je pušten na slobodu. Duque i Cassiano uspiju pobjeći. Čuvar dom Rafaela primijeti da su pobjegli. Dom Rafael šalje plaćenike za njima. Donato dolazi kući, dočekuju ga Marize i Lipe. Donato odlazi među ribare, ali ribari ga odbacuju. Cassiano i Duque ukradu avion dom Rafaela, ali nema mnogo goriva. Donato se rastuži kada vidi da su ostali ribari nastavili svoje živote, a njegov je stao. Dionisio je mio prema Samuci. Alberto se prepire s djedom i Helijom u vezi sa zatvaranjem i prodajom rudnika. Cassiano uspije spustiti avion. Njih dvojica slave svoj uspješan bijeg.

Fotografije

Karipski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijet

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.