Ocjena korisnika: 10/10
(2 glasa)

SEZONA: 1

EPIZODA: 1 - Battlegrounds

SADRžAJ

Levisonovo putovanje počinje na rubu Arabije, u ratom razaranoj Siriji, gdje izbjegava razne opasnosti na putu u još opasniji Irak. Pod stalnom prijetnjom ISIS-ovih metaka, suočava se s naslijeđem desetljeća nestabilnosti kako bi dospio u relativnu sigurnost Zaljeva.
Levisonov prvi uvid u epsku pustolovinu koja ga čeka odlazak je iz sirijskoga grada al-Hasake na sjevernom vrhu Arapskog poluotoka. Bude li uspješno prošao poluslužbeni granični prijelaz, naći će se sa svojim vodičem po Kurdistanu i starim prijateljem Omarom na istočnoj obali Tigrisa.
Ubrzo nakon što se nađu postaje jasno da u Kurdistanu vlada velika napetost. Ta se autonomna regija priprema za kontroverzni referendum o nezavisnosti, koji osuđuje iračka federalna vlada.
Lev i Omar prelaze ničiju zemlju i ulaze u Irak. Odmah je kaotično, nepredvidljivo i zastrašujuće. Levison upoznaje svog novog vodiča Amara, glasnogovornika skupine koja posljednje tri godine vodi krvave borbe protiv ISIS-a. Samo nekoliko kilometara od linije fronte Lev se nalazi u sigurnoj kući te skupine, ali ne zna kome bi vjerovao i što se sprema.
Omar odlazi na opasan put natrag u Kurdistan i ostavlja Leva i njegovu sigurnost u Amarovim rukama. Unatoč preporuci, Lev ga ne smatra pouzdanim. Putuju na zapad u stari grad Mosul, koji je tek oslobođen od ISIS-a...

Fotografije

Arabija s Levisonom WoodomArabija s Levisonom WoodomArabija s Levisonom WoodomArabija s Levisonom WoodomArabija s Levisonom Woodom

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.