poster

Kulturni dnevnik

Kulturni dnevnik (2015)

informativni | Srbija

SADRžAJ

U Jugoslovenskoj kinoteci održava se okrugli sto u okviru dvodnevnog skupa trećeg "Beogradskog kontrapunkta". Tim povodom, gost Kulturnog dnevnika je Džang Đićing, kineski dramski pisac i učesnik skupa.
U Galeriji Kolektiv otvorena je izložba grupe autora Junikorns i Jelene Mitrović pod nazivom Jugoslovenski vrt.
Održana je prva konferencija za medije i najavljen početak snimanja filma Dara iz Jasenovca, reditelja Predraga Gage Antonijevića.
Deseti Etno fjužn fest otvoren je u dvorištu beogradske sinagoge, koncertom grupe Shira U‘Tfila.
U Madridu je upravo otvorena izložba koja povezuje rad Kristobala Balensijage sa tradicijom španskih slikara od 16. do 20. veka.
Svake večeri, od ponedeljka do petka, na Prvom programu, posle Dnevnika u 23, emituje se Kulturni dnevnik. Emisija je presek najznačajnijih vesti iz umetnosti, kulture, ali i pop kulture, dizajna, novih tehnologija...Novinari, dopisnici, saradnici RTS-a javljaju se svakodnevno sa mesta najvažnijih i najzanimljivijih događaja. Kulturni dnevnik reafirmiše profesiju kritičara. Gosti Kulturnog dnevnika su vodeće ličnosti iz sveta kulture i umetnosti.
Realizator: Marija Sredojević
Montaža: Predrag Kašman

Fotografije

Kulturni dnevnikKulturni dnevnik

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Vijesti Al Jazeera Balkans

    image
    Informativnu emisiju "Vijesti" pratite na kanalu Al Jazeera Balkans.
  • Dnevnik

    image
    Pratite Dnevnik, jednu od centralnih, informativnih emisija Radio Televizije Crne Gore i saznajte sve najvažnije vijesti.
  • Amanpour (2009)

    image
    Christiane Amanpour je CNN-ova glavna međunarodna dopisnica za vanjsku politiku i dobitnica je svih prestižnih nagrada televizijskog novinarstva. Analizira i...
  • Worldwide Exchange

    image
    Broadcast from CNBC Global Headquarters in Englewood Cliffs, N.J., CNBC’s “Worldwide Exchange” will deliver essential, actionable information and analysis for...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.