poster

Glazbeni specijal: Diana Krall - Glad Rag Doll

Glazbeni specijal (2013)

glazbeni | Hrvatska

SADRžAJ

Diana Krall je kanadska jazz pjevačica i pijanistica. Toliko omiljena da je u SAD-u prodala više od šest milijuna albuma, a u svijetu još petnaest milijuna albuma. Proglašena je jednim od najbolje prodavanih umjetnika svog vremena. U Glazbenom specijalu bila je već 2009. godine, a u ovom izdanju Diana Krall govori o stvaranju albumu Glad Rag Doll na kojem izvodi klasike glazbe dvadesetih i tridesetih godina 20. stoljeća. Pjesme je prvi put čula još kao djevojčica uglavnom u kolekciji ploča na 78 okretaja svoga oca.
U ovaj projekt krenula je uz pomoć velikoga producenta T-Bone Burnetta koji govori o tome u emisiji, kao i Dianin suprug, veliki engleski autor Elvis Costello.

Fotografije

Glazbeni specijal: Diana Krall - Glad Rag DollGlazbeni specijal: Diana Krall - Glad Rag DollGlazbeni specijal: Diana Krall - Glad Rag DollGlazbeni specijal: Diana Krall - Glad Rag Doll

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.