U susret Svetskom prvenstvu u košarci


SADRžAJ

Šarenac: "Igraćete golf sa Bogdanovićem, igrice sa Nedovićem, tenis sa Teodosićem, pevaćete sa Marjanovićem, i sve to u serijalu U susret Svetskom prvenstvu."
U prvoj epizodi serijala "U susret Svetskom Prvenstvu" pridružite se Slobodanu Šarencu u šetnji po plaži dok, u gradu anđela, razgovara s Milošem Teodosićem.
Teo će nam pričati o svojoj karijeri, pravom vremenu za ulazak u NBA, o tome kada je znao da je postao košarkaš i o svojoj sada najbitnijoj ulozi - ulozi roditelja. Sagledaćemo njegov život iz drugog ugla, a on će nam otkriti ko su mu idoli, šta smatra prvim uspesima, kako je igrao košarku s Novakom Đokovićem i mnogo toga drugog. Pridružite se njemu, Slobodanu, Jelisaveti i psu Ljubici dok razgovaraju o tome šta ih je spojilo i kakav je život u Holivudu.
Od 18. juna, svakog utorka i petka od 22.00 na RTS 1, Slobodan Šarenac okuplja našu košarkašku reprezentaciju po celom svetu, i proverava njihovu borbenu spremnost u serijalu U susret Svetskom prvenstvu.
Sve oči sveta krajem leta biće uperene ka Kini i Svetskom prvenstvu u košarci. Orlovi će hrabro braniti boje svoje zemlje, a uoči najvažnijeg košarkaškog događaja u sezoni, izabranici selektora Đorđevića ekskluzivno za RTS otvorili su vrata svojih klubova, ali i domova.
Voditelj se zaputio preko okeana kako bi se lično uverio u to kako napreduju naši košarkaši i pripreme za Svetsko prvenstvo. "Prokrstarili smo Amerikom i Evropom u želji da vam dočaramo njihove živote na nešto drugačiji način", naglasio je Šarenac.
Neka od najvećih imena svetske košarke pokazaće vam kako usklađuju obaveze prema svojim matičnim klubovima i reprezentaciji. Prvi put nakon porođaja, za srpske medije govoriće i Jelisaveta Orašanin Teodosić, a svoja iskustva sa vama podeliće i Željko Obradović, Predrag Stojaković, Igor Kokoškov i mnogi drugi.
Osim toga što ćete upoznati naše šampione u do sada neviđenim izdanjima, saznaćete i kako NBA čarolija izgleda kada se reflektori pogase, ali i šta o našim reprezentativcima imaju da kažu njihove kolege saigrači, treneri i životni partneri. Od košarkaša ćete čuti koliko im je bitan nastup u reprezentaciji, kakvi su im međusobni odnosi i zašto je poziv selektora jedno od najvećih dostignuća u karijeri svakog sportiste.
"U susret Svetskom prvenstvu", od 18. juna, svakog utorka i petka od 22.00, samo na RTS 1.

TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.