SEZONA: 1

EPIZODA: 11

SADRžAJ

Bibiana kaže Donatu da je došao dan presude. Osuđen je za turistovu smrt. Cassiano i Duque i dalje traže izlaz iz rudnika. Alberto prosi Ester, ali ona ga odbije. Dionisio ulazi u kuhinju i čuje kako Quirino, Doralice i Zuleika razgovaraju o mogućem vjenčanju Ester i Alberta. Bibiana moli Juliana da odnese poštu stanovnicima Vile dos Ventos. Helio posjeti oca u ćeliji. Ester ispriča Tais istinu o Cassianovoj smrti. Dionisio se protivi unukovoj ženidbi s Ester. Juliano preda poštu Viridiani, ali jedno pismo ispadne. Viridiana kaže Linu i Dadai da je dobila pismo od nevladine udruge koja traži nestale osobe. Candinho ulazi u Dionisiovu kuću, a on ga ugleda i ponizi. Alberto uči Samucu plivati. Cassiano i dalje traži izlaz iz rudnika. Bibiana posjeti Donata u ćeliji. Samuca kaže majci da bi volio imati oca.

Fotografije

Karipski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijetKaripski cvijet

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.