poster

IN magazin

IN magazin (2009)

talk-show | Hrvatska

Gdje gledati
Televizija uživo Streaming
img
img

SADRžAJ

Veza između Zagreba i Vlade Divljana uvijek je bila nešto posebno, a dokaz tome bila je premijera filma o preminulom frontmenu Idola u dvorani Vatroslava Lisinskog. Njegova supruga i sinovi zajedno s brojnim glazbenim imenima prisjetili su se trenutaka s Vladom i zlatnog doba novog vala.
Oko 150 najboljih enigmata iz regije okupilo se u Zagrebu na svečanoj dodjeli nagrada najboljima s 11. Otvorenog prvenstva Hrvatske. Uz domaćina Roberta Pauletića, najmlađeg pobjednika nekad vrlo popularnog kviza Kviskoteka, tamo se našla i jedna od najpoznatijih manekenki u bivšoj državi koja se prisjetila kako je 1987. izgledala na naslovnici jednog enigmatskog časopisa. Simpatična Vedrana Linardić otkrila je da jako voli uživati u zanimaciji za mozak dok uživa na plaži uz zvukove valova.
U rubrici Kuhanje je IN Sanja Doležal priprema Croco Wok, a u tome će joj pomoći gost kuhar Matija Nikolić.

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ni crno ni belo

    image
  • U svom filmu (2017)

    image
    Tončica Čeljuska će pokazati da iza svakoga uspjeha stoji osoba koja se držala svog filma. Gosti u emisiji bit će uspješni pojedinci - poslovni ljudi,...
  • Catch Up

    image
    In Catch Up you can watch informal conversations with some of the best action sports athletes.
  • Art caffe

    image
    Saznajte sve pojedinosti u svijetu kulture uz Art Caffe.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.