poster

Mjesto pod suncem - zimsko sunce

A Place in the Sun: Home or Away? (2004)

dokumentarni | Ujedinjeno Kraljevstvo

SEZONA: 4

EPIZODA: 1

SADRžAJ

Svaka epizoda prati jedan britanski par koji želi kupiti nekretninu u inozemstvu, u nekoj sunčanoj zemlji. Na izbor imaju tri ili četiri mogućnosti koje su im pronašli agenti. Voditelj ili voditeljica daju kupcima korisne informacije o načinu kupnje, održavanju i životu na određenoj lokaciji. Nakon razgledavanja, par izražava svoje mišljenje te se na kraju epizode odlučuju za nekretninu koja im se najviše svidjela, pri čemu doznajemo i jesu li je doista i kupili.
Današnji kupci su Susie i Gary Gilhooly iz Brightona. Djeca su im odrasla i naš par raspoložen je za novu životnu avanturu. Priželjkuju vikend-kuću u Sarasota Keysu kako bi pobjegli od hladnih i tmurnih britanskih zima i proveli to vrijeme opuštajući se pod floridskim suncem.

Fotografije

Mjesto pod suncem - zimsko sunceMjesto pod suncem - zimsko sunceMjesto pod suncem - zimsko sunceMjesto pod suncem - zimsko sunceMjesto pod suncem - zimsko sunceMjesto pod suncem - zimsko sunceMjesto pod suncem - zimsko sunceMjesto pod suncem - zimsko sunce

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.