SADRžAJ

Jedan od naših najboljih i najdugovječnijih bendova Parni valjak u Ljubljani je započeo turneju naziva Runda 44 povodom gotovo četiri i pol desetljeća djelovanja. Različite generacije njihovih obožavatelja su dva i pol sata s osmijehom na licu uživale u njihovim brojnim hitovima, a atmosfera je bez teksta ostavila čak i Akija Rahimovskog koji je tri dana prije koncerta proslavio 64. rođendan.
Prva ljubav uvijek se pamti. Sjećanja na nju, kao i osjećaji koje je budila u nama, nikad ne blijede. Zoran Jelenković u njoj je pronašao i inspiraciju za novu pjesmu. Poznati Zadranin otkrio je sve o svojoj prvoj ljubavi, ali i kako je na autobiografske stihove reagirala njegova supruga.
U rubrici Kuhanje je IN Sanja Doležal priprema kubanski picadillo.

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Karte na stol

    image
    Talk show Gorana Flaudera. Emisija s jednim gostom otvara najprovokativnije teme osječke i hrvatske svakodnevice.
  • HARDtalk (1997)

    image
    Politicians and other public figures are asked the tough questions about whether the way they do things is really the best way.
  • Šampanjac sa Jasminom Anom

    image
  • Phoenix Runde (1997)

    image
    The program provides a forum for the current political debate in Germany.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.