SEZONA: 1

EPIZODA: 7

SADRžAJ

Blatnjava zabava za najspremnije - motokros je sport kojim se mogu baviti samo najhrabriji i najbolji vozači motocikla. Ekipa iz “Bez kočnica” upoznala je neke od njih.
Ekipa iz “Bez kočnica” testirala je automobil koji se može nazvati i janjetom u vučjoj koži. Radi se o štedljivom i udobnom gradskom automobilu koji zbog posebnog paketa opreme izgleda sportski i brzo - Renault Clio GT Line.
Tri slova koja život znače. “Bez kočnica” otkriva što je ABS, kako spašava živote, što se može dogoditi ako se pokvari i kako znati funkcionira li ili ne na automobilu.
Vrijeme je za raskošna plovila! Ekipa iz “Bez kočnica” posjetila je Croatia Boat Show na kojem je razgledavala brodove od kojih neki vrijede i više od 50 milijuna kuna!
Propuštene episode emisije Bez kočnica gledajte na NOVA PLUS.

Fotografije

Bez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnicaBez kočnica

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Hallo Deutschland (1997)

    image
    The tabloid magazine presents emotional stories about people in Germany and around the world.
  • Dobro je znati (2011)

    image
    Pogledajte zanimljive i inspirativne priče naših sugrađana... U prvoj emisiji magazina "Dobro je znati" pogledajte priču o zagrebačkim studentima - informatičkim...
  • À l'Affiche

    image
  • Potrošački smjer

    image
    Emisija obuhvata problematiku prava i zaštite potrošača u BiH kroz sveobuhvatno informiranje javnosti. U suradnji sa udruženjima za zaštitu potrošača,...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.