SEZONA: 16

EPIZODA: 5

SADRžAJ

Kada cijelu bandu Boccia ubije jedan od bivših članova, Spartaco Pellegrini, istraga će dovesti Terzanija u lokal u koji je zalazio osumnjičeni. Postavljajući prava pitanja, atmosfera će se odmah užariti i Terzani i Rex sudjelovat će u pucnjavi, tijekom koje će Marco spasiti život pjevačici u lokalu, Josephine.
Sljedećih će se dana stvari između njega i Josephine vrlo brzo razvijati. No sve čvršći odnos među njima ima i jednu jedinu zapreku... Rexa.
Terzanijev vjerni pratitelj ne krije svoju očitu nenaklonost prema pjevačici, koja će postati još izraženija kada ona predloži policajcu kratki odmor u Tunisu, samo za njih dvoje.
Rexovo ponašanje postaje sve čudnije dok bi se po Josephininu ponašanju reklo da krije sve više toga: na primjer, svoj odnos sa Spartacom koji je zapravo njezin brat, a kojega potajno krije i štiti. Sam put u Tunis zajedno s Terzanijem zapravo ima za cilj Spartacov prelazak preko granice (on je skriven u prtljažniku automobila). Istina će isplivati na vidjelo samo zahvaljujući Rexovoj „ljubomori“.

Fotografije

Inspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor RexInspektor Rex

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.