poster

Obalne željeznice s Julie Walters: The Great Western Road

Coastal Railways with Julie Walters (2017)

dokumentarni | Ujedinjeno Kraljevstvo

Ocjena: 7.5/10

SEZONA: 1

EPIZODA: 3 - The Great Western Road

SADRžAJ

Julie Walters kreće uzduž i poprijeko po obali Velike Britanije, vozeći se priobalnom željeznicom i istražujući koliko ta željeznica danas utječe na život ljudi u gradovima i selima tog područja.
Julie saznaje da je obala magnet za pionire te one koji se bore protiv uobičajenog načina života. Upoznaje njihove potomke i divi se povijesnim znamenitostima inženjerske i priobalne arhitekture. U ovoj dokumentarnoj seriji, ona će proputovati kroz četiri dugačke priobalne željeznice.
Najprije će posjetiti zapadnu Škotsku, često spominjanu kao željezničku liniju s najljepšim pogledom na svijetu. Nakon toga slijedi istočna obala Britanije - od Newcastlea do Edinburgha koja povezuje Englesku i Škotsku. Zapadna željeznica od Londona do Penzancea prolazi kroz priobalne puteve Devona i Cornwalla. I na kraju slijedi željeznička ruta koju učestali putnici vlakovima obožavaju u sjevernom Walesu, a koja prolazi od Aberystwytha do Liverpoola.
Ovo je putovanje u kojem Julie daje punu sebe, upoznavajući lokalne stanovnike i opravdava svoj nadimak „nacionalnog blaga“.

Glumci
Producent: Nicky Waltham
TRAJANJE: 46 min

Fotografije

Obalne željeznice s Julie Walters

Recenzije


Nema recenzija
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.