SEZONA: 1

EPIZODA: 8

SADRžAJ

Merjem dolazi po Omera, ali joj tetka Neriman ne dozvoljava da ga odvede. Merjem teška srca odlučuje prihvatiti ponudu gospođe Ulvije; uzima novac i obećava joj kako će dovesti Omera. Tekin je ljut zbog nedostatka novca, ali potpisuje ugovor sa Merjem koja je očajna. Omer uživa u predivnim trenucima provedenim sa sestrom i ne sluteći da će to biti njihovi posljednji zajednički trenuci. Merjem odvodi Omera u konak i usrećuje ukućane, dok je Omer potpuno slomljen i plače za sestrom. Dolazi do okršaja između Merjem i njenog oca, a ogorčena Hulija smišlja novi plan.

Fotografije

Ranjene pticeRanjene pticeRanjene pticeRanjene pticeRanjene pticeRanjene pticeRanjene pticeRanjene pticeRanjene pticeRanjene pticeRanjene pticeRanjene pticeRanjene pticeRanjene pticeRanjene pticeRanjene pticeRanjene pticeRanjene pticeRanjene pticeRanjene ptice

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.