poster

Preprodaja i premještanje na teksaški način: Dvokatnica protiv španjolske vile

Texas Flip N' Move (2015)


Ocjena korisnika: 10/10

SEZONA: 5

EPIZODA: 12 - Dvokatnica protiv španjolske vile

SADRžAJ

Casey i Catrina osvajaju malu farmersku kuću s dodatnom sobom na katu. Ekipa Snow Sisters tijekom dizajniranja kuće ima na umu španjolsku vilu.

Fotografije

Preprodaja i premještanje na teksaški načinPreprodaja i premještanje na teksaški načinPreprodaja i premještanje na teksaški načinPreprodaja i premještanje na teksaški načinPreprodaja i premještanje na teksaški načinPreprodaja i premještanje na teksaški načinPreprodaja i premještanje na teksaški načinPreprodaja i premještanje na teksaški načinPreprodaja i premještanje na teksaški načinPreprodaja i premještanje na teksaški načinPreprodaja i premještanje na teksaški načinPreprodaja i premještanje na teksaški načinPreprodaja i premještanje na teksaški načinPreprodaja i premještanje na teksaški načinPreprodaja i premještanje na teksaški načinPreprodaja i premještanje na teksaški načinPreprodaja i premještanje na teksaški načinPreprodaja i premještanje na teksaški načinPreprodaja i premještanje na teksaški načinPreprodaja i premještanje na teksaški način

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.