SADRžAJ

Mlada pjevačica Mia Dimšić svoju osječku adresu zamijenila je zagrebačkom. Samo za IN magazin otvorila je vrata svog novog doma u metropoli te pokazala fotografije iz djetinjstva i školskih dana. “Cesta do sna” naziv je njezine nove pjesme, a Mia je otkrila kako je izgledao njezin put do ostvarenja snova koje danas živi.
Nakupljeni stres i bijes više nisu problem. Svjetski hit, soba bijesa, stigla je i u Zagreb. Radi se o prostoru gdje pola sata možete razbijati sve što vam dođe pod ruku.
U rubrici Kuhanje je IN Sanja Doležal priprema nabujak od krumpira.

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Ni crno ni belo

    image
  • U svom filmu (2017)

    image
    Tončica Čeljuska će pokazati da iza svakoga uspjeha stoji osoba koja se držala svog filma. Gosti u emisiji bit će uspješni pojedinci - poslovni ljudi,...
  • Catch Up

    image
    In Catch Up you can watch informal conversations with some of the best action sports athletes.
  • Art caffe

    image
    Saznajte sve pojedinosti u svijetu kulture uz Art Caffe.
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.