poster

Graceland

Graceland (2013)


Gdje gledati
Emisija nije dostupna u državi

SADRžAJ

GRACELAND je napeta serija autora Jeffa Eastina (Zločinci u odijelima) koja prati živote grupe neuhvatljivih agenata na tajnom zadatku koji žive pod istim krovom i čije su operacije satkane od mreže laži. Nakon za život opasnog napada na Mikea Warrena (Aaron Tveit), cimeri pokušavaju pronaći ravnotežu i priliku za normalan život. Ipak, normalan je život teško naći u toj kući na plaži punoj saveznih agenata u južnoj Kaliforniji, posebice nakon što Paula Briggsa (Daniel Sunjata) njegova agencija primora na visokorizičnu operaciju ubacivanja u armensku mafiju. Uz to, Briggsova trudna partnerica Catherine „Charlie" DeMarco (Vanessa Ferlito) također je na tajnom zadatku u Floridi u potrazi za čovjekom koji pere novac, i koji ju je jednom već gotovo ubio.

Sustanari Joe "Johnny" Tuturro (Manny Montana), Dale "DJ" Jakes (Brandon Jay McLaren) i Paige Arkin (Serinda Swan) svoju priliku za normalan život pronalaze u vlastitim tajnim zadacima, svaki proganjajući svojeg kriminalca.

Fotografije

GracelandGracelandGracelandGracelandGracelandGracelandGraceland

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.