SADRžAJ

Novim Zakonom o zdravstvenoj zaštiti, koji je stupio na snagu 11. aprila ove godine, osnivačka prava nad domovima zdravlja prelaze na Republiku. O uticaju novog propisa na svakodnevi život građana razgovaraćemo sa gostom dr Berislavom Vekićem, državnim sekretarom u Ministarstvu zdravlja.
Na Svetski dan pčelara, govorimo i ovogodišnjoj ispaši. Koliko će obimne kiše i upotreba nedozvoljenih hemijskih sredstava u voćarstvu umanjiti prinose meda, istražuje kolega Radovan Jovanović iz Jagodine.
Dunavska ostrva kod Pančeva postala su zaštićeno prirodno dobro "Pančevačke ade". Zaštićeno stanište biće od velikog značaja za očuvanje populacija zaštićenih i ugroženih vrsta, kao što su orlovi belorepani i crne rode.
Tradicionalno pri kraju školske godine, maturanti tekstilnog smera, Tehničke škole na Gradskom trgu u Užicu, organizuju modnu revija svojih kreacija tj. završnih radova.
Priče iz Srbije dostupne su na digitalnoj platformi RTS Planeta
Pratite nas na Jutjub kanalu i Fejsbuku
Urednica emisije: Dragana Živojnović i Ljiljana Ivanović
Odgovorna urednica Redakcije Dopisništva: Gordana Jakovljević

Fotografije

Ovo je SrbijaOvo je Srbija

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Dnevnik

    image
    Najgledanija informativna emisija HRT-a s pregršt najnovijih vijesti iz zemlja i svijeta, reportaža, javljanja uživo, intervjua, sporta, vremena...
  • Vremenska prognoza

    image
    Vremenska prognoza RT Vojvodine.
  • Tednik

    image
  • Agrar ATV

    image
    Donosimo priče sa naše zemlje. Urednica i voditeljka Zorica Petković donosi sve važne informacije iz oblasti agrikulture i hortikulture, ali i poljoprivrede iz...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.