SADRžAJ

80-godišnja baka Zora iz Dugopolja prava je zvijezda. Naime njezina krema koju izrađuje u svojem domu preko 20 godina izliječila je mnoge. Bilo da su u pitanju ožiljci ili opekotine, za baku Zoru to nije problem. U IN magazinu otkrijte tko ju je naučio tajnoj recepturi kreme, kome ju je odlučila ostaviti u nasljedstvo i u čemu je zapravo tajna.
Jedinstvena revija pokazala je kako izgleda kada pleteri uklesani u povijesnu baštinu "ožive" na modnim kreacijama. Nosili su ih poznati glazbenici od kojih su neki po prvi put nastupili kao manekeni.
Za Dugo Selo zna gotovo čitavi svijet. I to zahvaljujući vitrajima koji su ondje izrađeni, a koji krase Crkve diljem zemaljske kugle. Obojena stakla koja uz pomoć sunčevih zraka rade čaroliju kojoj se dive vjernici u sakralnim objektima u Vatikanu, ostatku Europe, Americi i Australiji djelo su hrvatskih ruku.

Fotografije

IN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazinIN magazin

Recenzije


Nema recenzija

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.