poster

Igraj za zavičaj

Igraj za zavičaj

zabavni | Srbija

SADRžAJ

"Igraj za zavičaj" dobio je svoje četvrtfinaliste. Večeras se za prolazak u polufinale bore sada već dobro poznati takmičari iz Jagodine, Leskovca, Sombora i Subotice.
Videćemo kome je odžačarka donela sreću u asocijacijama, a kome je Big bend RTS-a olakšao zadatke u "Muzičkoj spajalici". Kako je glumac i voditelj Miki Perić navežbao crtanje stripa u Leskovcu, ko ga je matirao u Somboru, zašto je Jagodina svet u malom i kako se dočekuju prijatelji u Subotici. Saznajte i kome je otišao osvojeni novac u humanitarne svrhe i koga je sve muzički gost Dejan Petrović digao na noge.
Domaćin u studiju je Slobodan Šarenac. Emisija je realizovana uz pomoć Ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu i gradskih uprava.

Fotografije

Igraj za zavičaj

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Pop Magic

    image
    Kompilacija najzanimljivijih mađioničarskih trikova.
  • Kosmix (2020)

    image
    Put on your seatbelts and get ready for a head-spinning journey in space! Robot Kit has always wanted to be a space traveller and now he wants to share his story...
  • Vi pitate

    image
  • Crazy Hidden Camera

    image
    Pink LOL - skrivena kamera
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.