poster

Bunt Rok Festival

Bunt (2015)

glazbeni | Srbija

SADRžAJ

U šestoj kvalifikacionoj emisiji Bunt Rok Festivala, takmičiće se bendovi "Logička Greška" i "Reci Cimet" iz Beograda, i "Crossover" iz Novog Sada.
Zajedno sa Brankom Glavonjić, autorkom festivala, u ulozi voditelja su Zoran Stefanov, frontmen benda "Iskaz" i Stefan Jovčić, koji je zadužen za komunikaciju sa takmičarima.
Kao revijalni gost nastupiće Dr Nele Karajlić sa pratećim bendom "Osiromašeni uranijum". On će u šestoj kvalifikacionoj emisiji biti i predsednik žirija. Pored njega, bendove će ocenjivati Miroslav Cvetković Cvele (basista benda "Bajaga i Instruktori"), Marko Novaković (filmski i TV reditelj i odgovorni urednik Redakcije dramskog i domaćeg serijskog programa RTS-a), kao i stalni članovi žirija - Maja Cvetković (E-Play) i Vukašin Marković (Irie FM).
Gledaoci neće biti uskraćeni za vesti o svim novim izdanjima, aktuelnim dešavanjima i zanimljivim koncertima na domaćoj rok sceni, a tu je i "Top Lista Bunt", koju vodi Katarina Vujović.
Autorka emisije: Branka GlavonjićVoditelji: Branka Glavonjić, Zoran Stefanov, Stefan JovčićNovinarka: Katarina VujovićReditelj TV reportaža: Jovan BačkuljaReditelj emisije/serijala: Miodrag Kolarić

Fotografije

Bunt Rok FestivalBunt Rok FestivalBunt Rok FestivalBunt Rok FestivalBunt Rok FestivalBunt Rok FestivalBunt Rok FestivalBunt Rok FestivalBunt Rok FestivalBunt Rok FestivalBunt Rok Festival

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Glazbeni kantunal

    image
    Glazbeni program TV Jadrana.
  • Slovenska jazz scena

    image
    Oddaje predstavljajo najbolj kakovostno slovensko koncertno jazz ponudbo iz različnih slovenskih jazz klubov, koncerte z jazz festivalov (Ljubljana, Cerkno) in z...
  • Toxic Urban

    image
    Muzička emisija na Toxic TV-u.
  • Hot Music

    image
    Uživajte u emisiji "Hot Music".
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.