SEZONA: 1

EPIZODA: 154

SADRžAJ

Božo je oteo Milu. Pošto bi zbog otmice mogao završiti u zatvoru, Mile se sažali i odluči predati. Ivana i Zorka su izbavljene iz zatvora.
Boris stiže u Lokvicu, snima razgovor s Petrom i ucjenjuje ju: ako mu ne pomognu, završit će u zatvoru. Kada se Ivana i Zorka vrate kući iz zatvora, Petra prizna Zorki da ju je Boris ucijenio.
Marko je dobio novi posao. Radit će kao agent ASOK-a u Zagrebu. Tomo žali za njegovim odlaskom i priredi mu zabavu, koju prekida dolazak Dude - novog načelnika PU Lokvica.
Duda nakon nesreće ima narkolepsiju. Željka moli Marka da policajci budu obazrivi prema njemu, jer se još oporavlja od nereće. Zdenko je u strahu, boji se da se Duda sjeća da ga je on udario autom.
Duda pak kupuje policajce dodatnom radnom opremom, pokušava ih uvjeriti da ima najbolje namjere, ali Marko mu ne vjeruje. Tomo uvjerava Marka da se Duda promijenio.

Fotografije

Na graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa graniciNa granici

Recenzije


Nema recenzija
PREPORUKE
  • Brooklyn 99 (2013)

    image
    Jake Peralta (Andy Samberg) talentirani je detektiv, zbog čega se nikad nije morao ubijati od posla i slijepo se držati pravila. Budući da je uhitio više...
  • Lud, zbunjen, normalan (2007)

    image
    Humoristična serija scenarista Feđe Isovića koja je već u prvoj sezoni osvojila hrvatske gledatelje svojim humorom i izvrsnom glumačkom ekipom koju predvodi...
  • Hubert & Staller (2011)

    image
    A show about two police officers from Wolfsrathausen who sometimes work a bit differently.
  • Seinfeld (1989)

    image
    Jerry je komičar koji ima najboljeg prijatelja, bivšu djevojku koja mu postaje najbolja prijateljica i susjeda koji mu postaje dio života. Itekako mu ide sa...
TOP LISTE

TvProfil koristi kolačiće kako bi se osigurao bolje korisničko iskustvo i funkcionalnost stranica. Više informacija o kolačićima možete potražiti ovdje: polica privatnosti.